Biztosítás & koronavírus

Amiben segítségére lehetünk

A COVID-19 világjárvány eredményeként mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül és soha nem tapasztalt kihívásokkal szembesülünk. Kollégáink segítségével folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel és aktívan dolgozunk a kialakult helyzet gazdasági hatásainak tompításán. Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehetünk - minden egyéb kötöttség nélkül – Önnek is felajánljuk kockázatkezelési területen szerzett több évtizedes szaktudásunkat és tapasztalatunkat. Legyen szó tanácsadásról, a meglévő kockázatai és fedezetei átvilágításáról, díjcsökkentő javaslatok kidolgozásáról, vagy a biztosító társaságokkal való tárgyalásokról, ránk jelen körülmények között is számíthat. A RENOMIA csoport tagjaként továbbra is a megszokott színvonalon, az Ön érdekeit szem előtt tartva végezzük munkánkat.

A teljes biztosítási portfólió áttekintése

A meglévő biztosítási portfólió szakmai kiértékelését követően javaslatot teszünk annak módosítására, illetve kiegészítésére, amennyiben szükséges. Célunk, hogy az Ön vállalkozásának valós kockázatai teljes mértékben lefedésre kerüljenek és mindez a piacon elérhető legjobb kondíciókkal (költségszint, önrész, biztosítási összegek és limitek) történjen. 25 éves piaci múltunk a garancia rá, hogy megtaláljuk az Önök számára legmegfelelőbb megoldást.

Kockázatelemzés

Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező kockázatkezelési szakembereinkkel együttműködve kialakítjuk vállalkozása kockázati térképét, mely pontosan feltárja mind az iparági, mind az Ön cégére leginkább jellemző biztosítási kockázatokat. Ezt követően a helyi és nemzetközi tapasztalatunkat felhasználva kiértékeljük az azonosított veszélynemek bekövetkezésének esélyét, valamint az esetleges káresemények nagyságát és közvetett/közvetlen hatását. A kapott eredményeket a költségoptimalizáló javaslataink kidolgozásához és a biztosító társaságoktól való ajánlatkérésekhez is felhasználjuk.

Specialistáink támogatása

Több mint 30 különböző területre (szállítmányozás, építés-szerelés, légiközlekedés, hitel- és garanciabiztosítás, kiberbiztonság stb.) szakosodott specialistákból álló csapatunk nyújt folyamatos támogatást ügyfeleink részére: konkrét kockázatok kiértékelésétől kezdve a biztosítási piaci aktuális trendjein át az egyedi, személyre szabott megoldásokig bezárólag.