Élelmiszeripar
Minőségi élelmiszer – Ön és a fogyasztó számára kockázatok nélkül
A termék gyártói és forgalmazói kötelesek szavatolni az általuk forgalomba hozott termékek maximális biztonságát.
A minőségi élelmiszerek gyártásához biztonságos és megbízható gyártási és forgalmazási eljárások szükségesek – a gyártónál, forgalmazónál vagy fogyasztónál felmerülő belső kockázatokat minimalizálni kell.
A hatékony biztosítási program a szokásos biztosítási típusokat ötvözi olyan egyedi kiegészítő termékekkel, amelyek növelik az általános biztosítási fedezet értékét. A RENOMIA szakemberei jól ismerik az élelmiszeripari biztosítás területét. Partnerként segítenek Önnek kidolgozni egy optimális biztosítási megoldást.
Élelmiszergyártással és forgalmazással kapcsolatos kitettségek:
- a kiváló élelmiszerminőség és -biztonság alapkövetelmény
- a kiskereskedők törekvése az árak (a minimális értékesítési árrés) alacsonyan tartására
- erősödő verseny és a modern gyártástechnológia beruházásigénye
Kapcsolódó termékek
- Összkockázatú vagyonbiztosítás
- Egyes partnereknél bekövetkező üzemszünet
- Üzemeltetői általános felelősségbiztosítás
- Hibás termék okozta veszteségek miatti felelősség
- Környezetszennyezési felelősségbiztosítás
- Hitelbiztosítás
- Politikaikockázat-biztosítás
- Terrorizmushoz kapcsolódó kockázati biztosítás
- Vámbiztosítékot kiváltó kezesi biztosítás
- Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása
Visszahívjuk
Szakértőink szívesen adnak az Ön igényeihez mért árajánlatot, vagy megoldási javaslatot.