Jogi közlemények – panaszkezelés, adatkezelés

Fenntarthatósági nyilatkozat

Szerzői jog

A weboldal tartalmára vonatkozó szerzői jogok tulajdonosa a RENOMIA, a. s. vagy megfelelő engedéllyel használjuk fel azt. A weboldal tartalmának másolása és újrafelhasználása csak az alábbi feltételek teljesülése esetén lehetséges:

  • a tartalom nem használható üzleti célokra
  • a másolatnak tartalmaznia kell a szerzői jogokra és az eredeti anyagra történő hivatkozást
  • a grafikai elemek szerzői joggal védettek és a jogtulajdonos írásbeli engedélye nélkül nem reprodukálhatók vagy sajátíthatók ki

Védjegyek

A weboldalon megjelenő, a RENOMIA, a. s. céget azonosító vagy a RENOMIA, a. s. céghez vagy online tevékenységéhez kapcsolódó védjegyek a jogtulajdonosok írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel.

Üzemelés

A RENOMIA, a. s. nem garantálja, hogy az itt felhasznált információk és tartalom teljesek vagy hogy bármely harmadik féltől származó tartalom pontos és hiánytalan. A RENOMIA, a. s. nem vállal felelősséget a rendszerben elérhető szolgáltatásokért és anyagokért, vagy ezek elérhetőségéért és hibátlanságáért.

Termékek és szolgáltatások

Az árak, és a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó információk előzetes értesítés nélkül változhatnak. A szerverüzemeltető – kivétel körülmények esetén – fenntartja a jogot arra, hogy az Ön kérését indoklás nélkül elutasítsa.

Minden itt kínált termékre vagy szolgáltatásra az itt meghatározott feltételek az irányadók, amelyek bővíthetők vagy korlátozhatók az ajánlattételkor közvetlenül közölt feltételekkel.

Az internetes rendszer tulajdonjoga

Ez az internetes rendszer a Breezy s.r.o. tulajdona, amely átadja a használati jogot RENOMIA a.s. részére A Breezy fenntartja a teljes rendszer feletti rendelkezési jogot.