Elkötelezetten szolgáljuk ügyfeleinket

Az Ügyfeleink kiszolgálása iránti elkötelezettségünknek köszönhetően vált a RENOMIA csoport a régióban piacvezetővé. Szolgáltatásainkat mindenkor az Ön igényei szerint teljesítjük.

Mindig az Ön érdekeit képviseljük 

Professzionális kockázatkezelés

A biztosítás a kockázatkezelésnek csupán egyik eszköze. Munkatársaink professzionális tanácsokkal szolgálnak a kockázatgazdálkodás teljes spektrumát illetően.

Globális biztosítási szolgáltatások

Folytat külföldön üzleti tevékenységet?  Ki akar lépni a nemzetközi piacra? A RENOMIA csoportra bárhol a világon számíthat.

Munkavállalói biztosítási programok

Biztosítási és egyéb pénzügyi termékek kedvező díjszabással ügyfeleink és munkavállalóik részére.  A munkavállalói elégedettség a munkaerő megtartásának és hatékony, lojális munkavégzésének előfeltétele.

Kárrendezés, kármanagement

A Kárrendezés kiemelten fontos részét képezi a RENOMIA csoport által nyújtott ügyfélbarát szolgáltatásoknak. Anyavállalatunk önálló kárrendezési osztálya nemzetközi szinten is segíti a kármanagement munkát.

A magas szintű szolgáltatás a RENOMIA csoport védjegye

A RENOMIA szakértői csapata prémium szolgáltatásokat nyújt Ügyfeleinek. Tapasztalatunk és nemzetközi hátterünk garanciát jelent arra, hogy a világ bármely pontján képesek vagyunk Ügyfeleinket kiszolgálni. Kollégáink szakszerű tanácsokkal segítik Önt és az Ön igényeihez illeszkedő  biztosítási megoldást dolgoznak ki.

Kancelářská budova Brno Holándská s logem RENOMIA